Kross, igen, börjar bli lite invant nu, 9 – 0 mot Degerfors. Tyvärr måste jag säga, då det förut varit jämna och härliga matcher mot Degerfors, så var DIF idag gôrdåliga och fula, griniga och ojusta!! KB låter sig inte provoceras alls (men kanske provocerar vissa spelare smiley läs Hugo)

Hugo gjorde två mål och missade lägen för minst lika många mål. Har inte förut noterat att han är så enfotad som han tydligen är.

KB spelar sitt fina och lugna och säkra passningsspel. Vilka mittbackar KB har i C-J och Jakob, helt suveräna! Det bästa är, om inte C-J och Jakob kan spela, spelar Jesper och Filip/Edvin/”eller vad han nu heter” lika bra, med Adam som ett ess i rockärmen! Många spelare som kan spela på flera platser gör att KB inte är särskilt sårbart om det felar en och annan spelare. Adam spelade ikväll högerback. Det har jag inte sett Adam göra förut och oj vad bra han var tycker jag. Var det den nya platsen i laget eller den nyss utläkta hjärnskakningen som ……. smiley

Både defensivt

och offensivt

Å så dömde lill-Erik, tack för det, inte många misstag där!