Richard har precis lärt sig (tur e det) att resultatet inte är det viktigaste när man spelar golf. Det som gäller är ju att det är roligt att spela golf, vädret är fint (i alla fall hyfsat), sällskapet är trevligt (i alla fall har bil och kan skjutsa) smiley och så fikat efter nionde hålet. Efter en runda med morfar fick jag till svar när jag frågade hur det hade gått ”efter den här rundan vet jag att jag kommer att bli kanonbra!” Jag hade sagt tidigare att när man utvecklas går det sämre en tid före!

Kristinehamn hål 5, Richard har slagit ut sisådär på de föregående hålen, utslagen går inte bra. På 5:an sitter utslaget kanon, men, upptäcker vi när vi kommer fram till bollen, hoppsan gick fairwaybunkern sååååå långt ut i bannan. Raskt fram med 56 gradarn och kommer ur bunkern, inget kanonslag men ur bunkern. Nästa klubba blir sjuan för att komma vidare. Hoppsan, rakt över fairway och ut i skogen. Ett riktigt ”Golfaren” läge men trädet är för stort och Richard har för korta armar så han får spela bakofram. Efter en del viftande i skogen kommer bollen ut på fairway för att vips i nästa slag hamna i bunker, igen! Där gav junior upp och ”streckade” hålet.

Härliga lägen den grabben fixar åt sig!

Fråga inte, fråga INTE, hur det utslaget gick smiley

Nästa tillfälle var Kristinehamn igen, då hade Richard 28 poäng, på de första nio hålen. Att jämföra med att morfar hade 27 poäng, på hela rundan (18 hål). Det varierar!

https://youtube.com/watch?v=Sf-a7mJvn14%3Fversion%3D3

Stilstudie smiley

https://youtube.com/watch?v=DCia9G8ugRY%3Fhl%3Dsv_SE

och samma här smiley