KB:s P99-lag hade seriepremiär 1 maj. Vinst med 10 – 0 mot Nora Pershyttan. Denna premiär lovar gott för resten av säsongen.

Ett jättefint spel av killarna, 10 – 0 var i underkant!! Hugo gjorde två mål och spelade fram till minst 2. Vackraste målet, inte bara i matchen utan kanske för hela säsongen, gjorde Hannes Persson på ett pass från Jesper. Till och med Jespers pappa berömde Jesper för passningen. Finns inte så mycket att skriva om. Bra spel, många mål, gott uppförande på plan, lill-Erik dömde och han är definitivt inte en klapprutten domare.

Kolla han skjuter, å det blir mål! Snyggt!!!

En otrevlig incident inträffade, ingen ojust eller så, men Andreas fick bäras av planen med mycket ont i knät. Rapport Niklas!

KB åker till Danmark denna långhelg som kommer för att spela Cup. Lycka till!