Torsdag

Två matcher på torsdagen, en oavgjort och en vinst. Tycker nog den oavgjorda mot Leksand känns lite sur, särskilt som BIK tappade en två-måls-ledning men då Niklas berättar att en av bilarna med fyra spelare gått sönder och de killarna inte kom förräns i andra perioden får man nog säga att resulatet är klart godkänt. Förklarar att Hugo var på isen nästan hela tiden. Ett fint mål (enligt pappa) av Hugo i första matchen på egen hand och en utvisning i andra gör att det känns som Hugo är med.

Niklas om Hugos mål: ”Hugos mål var grymt, rundar backen på kanten och bryter in och sätter den i bortre krysset så vattenflaskan flög.” smiley

Niklas om HV71-matchen: ” HV71 matchen var en trevlig tillställning som domaren fullständigt tappar efter ett överfall på Arvid B. Det vart en krigszon på isen som vi väldigt starkt orkar resa oss ur och vända till vinst. Ni kan väll gissa vem som vart matchens lirare i en sån match smiley.”

Får se hur fredagen visar sig. Tyvärr verkar det som de bara sänder från den Tegere-arena och BIK spelar i sina båda på fredag i LRF-hallen.

Fredag

En oavgjord och en vinst idag gjorde att BIK fick den sista matchen för kvällen, 21:15 smiley

Nästa matach är 08:45 på lördag, inget tur med matchtidern denna gången eller …. undrar om Matti är med och kollar smiley

Först trodde vi Hugo satt något fantastiskt rekord men sedan justerades tiden

Det är rätt ok fixat ändå av Hugo …. 45 sekunder på isen …. smiley

Kan vi skylla på domaren????

Hoppsan, vilken smäll, det är inte vanligt med tvåsiffrigt när man kollar Bofors.

Men Hugo var ju först i protokollet. Alltid kan man vara bäst på något smiley