……. men kan ju inte låta bli när det går så bra och inte ….

I matchen mot Läki gör Hugo ett riktigt snyggt klass-mål, Wille K snurrar runt kassen och passar Hugo som för tillfället är till höger om målet. Hugo tar emot passet, lutar sig ned lite vänster och sätter upp pucken i krysset – över målvaktens vänstra axel (sett från Hugos synvinkel). Gôrsnyggt!!

Men 42 – 3 i målskillnad mot Läki och 34 – 3 i målskillnad mot Linden men bara 8 mål. Det är inte bra. Men tittar man på matcherna är det inte svårt att förstå varför. Wille K, David och Hugo med Arvid och Lindgren bakom sig borde sätta skräck i vilket lag som helst. Men Wille och David och Arvid kör på och kör på och kör på, tar puckarna från varandra och passar definitivt inte, i alla fall inte förrän det är försent.

Med tanke på att när Wille för engångs skull passade, blev det mål, borde, tycker jag, det få dem att tänka om! De skulle kunna göra många flera mål. Spela snabbare, passsa kompisen som exempel. Eller kanske få direktiv från tränarna eller ….

Om någon Boforsare inte gillar vad jag skriver så är det här mina åsikter och ingen annans!!