Första matchen för grabbarna i Avesta avslutad. Tyvärr spelade inte Richard. Värmland vann med 4 – 0. Efter 4 – 0 i första perioden (2-0 efter 1:51) tog Örebro timeout fick tydligen ordning på försvarsspelet.

Hugo noterade sig inte i matchprotokollet smiley

Enligt Niklas så var Värmland överlägsna så länge de åkte skridiskor, något Värmlandspojkarna slutade med efter 4 – 0. Hugo tyvärr lite avvaktande men fick spela boxplay (något jag tycker han är som skapad för/Eva)

Uppdatering 1

Så blev det en TV-Puckklassiker, Dalarna mot Värmland. Dalarna vann med 5 – 3 (fel i protokollet). Alla målen kom i första perioden.

Nu är Hugo med i protkollet smiley

Niklas kommenterar: ”Dagens bästa match. Högt tempo och bra spel. Det som avgjorde var målvakterna och Värmlands försvarsspel.” (Niklas menar kanske avsaknaden av försvarsspel?)

Uppdatering 2

Hmmm, ”bara” 3 – 3 mot Avesta smiley

Enligt Niklas var Värmland bra i 10 minuter sedan tog bensinen slut. Hmm Dåligt tränade?

Uppdatering 3

Vinst för Värmland med 9 – 0 mot Västmanland. Det var trögt i början. Första målet kom inte förrän 19:37 in i första perioden. Hugo gjorde 2 – 0 19:57, helt på egen hand. 3 – 0 för Värmland kom 12:59 in i andra perioden (man spelar bara två perioder i Cupen) och sedan började raset. Värmland missade också ett straffmål. Hugo 2-måls-skytt och ingen utvisning, härligt! 48-8 i skottstatestik!!

Enligt Niklas en bra match av Värmland. ”Värmland dominerade i allt men Västmanlands målvakt var kanonon och Värmland träffade allt utom nät, stolpträffarnas match. Hugo var kanon, 2 mål och 1 i stolpen.”

Uppdatering 4

Vinst för Värmland med 5 – 0, men kolla skotten denna gången också. Kanske dags att Värmland börjar sikta också! Ingen notering i protkollet av Hugo.

Enligt Niklas var det aldrig någon match, Sumpan var aldrig nära. Chocherna har gjort om lite i laget så nu fungerar försvaret också! Final för Värmland!

Uppdatering 5

Storstryk i filalen. Som Dalarna spelat hela turneringen är det kanske inte så konstigt. Ingen Hugo i något protokoll. Skotten rätt så jämt. Hugo vinner heller inte någon liga. Värmland kommer tvåa i FairPlay-ligan …..smiley Hoppsan!