att värva från en konkurent under pågående säsong och spel där man faktiskt möts. Underligt att Örebro som tycker BIK är så kass och spelare en sådan bedrövlig ”grishockey” värvar så mycket från Karlskoga smiley Ulf Weinstock, Emil Kåberg nu Plastino, Motin som är Karlskoging osv (du kanske kan fylla på flera Niklas med spelare nu i Örebro som spelat i Karlskoga).

Nerikes Allehanda, Örebro Hockyns- klubbtidning, försöker ursäkta med att Simon Olsson gick från Örebro till Karlskoga under säsongen, men hallå, han fick ju sparken från Örebro! Kort minne i Örebro.

Nu är Lillis borta, Anrell är borta, Plastino till Örebro ….. samma visa igen! Karlskoga är kass, överskattade, spelar grishockey, men många vill hit och många klubbar vill köpa. Får inte det att gå ihop!

Plastinos övergång smakar verkligen sk-t! Hoppas det går åt h-vet för Örebro!

Tror att du har svaret på hatet från Örebro i de här övergångarna Niklas, de vill inte veta av i Örebro att de faktiskt, både klubben och spelarna, har BIK Karlskoga att tacka för att de är där de är idag!