I tisdags var vi och såg Bofors U14 spela sin sista match för säsongen. Vinst med 7 – 1 mot Säffle/Åmål. U14-laget har verkligen gått framåt i år, både spelmässigt och fysiskt. Säffle/Åmål hade inte en chans.

Hugo gjorde ett mål och hans kedja var inne på två/tre till. Hugo har också gått framåt denna säsong. Det fysiska spelet kunde han ju förut men han har börjat skjuta! Målet han gjorde var skott direkt på en passning. Han visade också att han numera också kan hantera pucken.

Det blir inte lätt Richard på lördag om du träffar på ”kusinen” på planen. Han är ju inte bara ”elak” utan numera kan han både skjuta och spela hockey smiley

Hugo skulle egentligen ha spelat U15 på söndagen med följde med U14 till Norrköping och spelad Cup istället då U14 hade ont om spelare, 00:orna hade flera matcher i helgen så U14 fick plocka med 01:or. Detta hade till följd att U15-laget spelade sista seriematchen hemma med bara 8 man men vann ändå med 4 – 3 mot Arvika/Sunne. Det är Bofors det!!

Sedan kan vi alla vara lugna. Hugos hockeykarriär är inte längre hotad. En 12:a i större storlek är upphittad. Han har gått från tajt-isprinsse-fjollle-locken till fladder-fladder-locken (farfars nattskjorta typ). Han växer i den till hösten antar jag

Tack för denna säsong Bofors U14 smiley