Bofors U15–lag spelade i fredags mot Nor och vann med 6 – 0. En promenadseger. Hugo spelade match för första gången på ett tag. Han har ju legat hemma med förkylning/influensa. Nor hade inte en chans. Nors nummer 7 var dock väldigt farlig vid flera tillfällen.Snabb och duktig med pucken. Nor satsade på kontringar och det kunde verkligen nummer 7. Ren tur för Bofors att han inte satt ett par.Men Bofors skulle också gjort ett par mål till. Inget snack om vart segern skulle gå! Hugo gjorde inget mål eller någon assist. Hans femma gjord ett eller ett par mål. En utvisning han Hugo också med. Annars var det en bra match från Hugos sida. Ett par riktigt bra och starka byten.

Tyvärr blev det ryckigt i matchen på grund av många utvisningar. Om det skulle sättas betyg på Dommaren så tror jag Klapprutten är vad Nor skulle tycka (jag håller med Nor). Bofors skulle nog sätta betyget, helt strålande (jag håller med Bofors) . Snacka om hemmadommare, för en gångs skull!