Åmål – Kumla/Hallsberg U15 1 – 4

Tommy rapporterar:

”Det blev en lång dag med närmare 6 tim bussresa (inkl hamburgeruppehåll på hemresan) och 5 tim i en ishall.

Det blev en spännande och innehållsrik match där Åmål ställde upp med 6 st 99:or, 2 st 96:or och resten 98:or. På pappret såg det ut att bli en tuff match men våra killar (K/H-alliansen) skötte sig väldigt bra och kanske framför allt våra ”Kumlamålvakter”. Kumla fick ju en rivstart då Richard gjorde första målet redan i 2:a minuten. Det var ett välplacerat skott från blå linje som gick rakt in i kassen. När sedan Kumla gjorde sitt andra mål då i 2:a perioden så var det Richard som stod för assisten. Slutställningen blev således 1-4 i Kumlas favör och skottstatistiken blev 37 för Åmål och 30 för Kumla. Richard spelade riktigt bra matchen igenom så formsvackan har han bakom sig. Det var en spännande och kul match även om den blev lite ruffigt i sista perioden där lagen fick varsin spelare utvisad i 10 min, en för abuse (Åmål) och vår spelare för ”tackling bakifrån”.”

En match kvar i U15 serien och chans att ta en eller ett par placeringar vid vinst och om resten av resultaten går rätt väg.

Härligt Richard! Formen är stadigt på väg upp. Håll i nu och så hoppas vi på Avesta!