Tommy har fullt upp med att rapportera men, här kommer mera:

”Richards lag spelade match i kväll mot Arboga och Kumla vann med 3-0 (1-0, 2-0, 0-0). Skottstatistiken Kumla 25 och Arboga 29. Johan Svidén gjorde själv samtliga tre mål – ett av dom när Kumla spelade 3 mot 5.

Det var ingen direkt välspelad match men Richard spelade bra så det verkar som han har formsvackan bakom sig. Tyvärr drog ”gulhandske” på sig en abuse i kväll igen. Det var 40 sekunder kvar av matchen och vi ledde med 3-0 – varför drar man då på sig, som lagkapten dessutom, en abuse?????”

Eva: Japp, som jag noterade efter matchen i lördags. Ryck kaptensbindeln av Emil och sätt honom på bänken tills han lugnat ner sig. Humöret måste han få bukt med.

Tommy: ”För Richard så är det träning i ishallen i morgon och sedan på fredag är det träningsmatch för TV-puckgänget. På lördag är det hemmamatch mot Katrineholm kl 12.15 och på söndag är det bortamatch mot Åmål på eftermiddagen. Rullen är s.a.s. full.”

http://www.youtube-nocookie.com/embed/-sm11woEGlM?rel=0

Å så lite mera sport. På den tiden man fick skämta om sådana ting. Maraton för inkontinenta är min favorit smiley

http://www.youtube-nocookie.com/v/4YNl3Zhiz90?hl=sv_SE