Tommy: Kumla/Hallsberg vann matchen med 5-3 (43-38). På det hela taget en mycket kul match ur publiksynpunkt. Den var snabb och mycket passningsspel. Stundtals blev det lite gruffigt och två Nor-spelare fick varsin 10-min-utvisning för abuse. På det hela taget så var nog varken K/H eller Nor så nöjda med domarinsatsen och det var väl det som avspeglades i abuse-utvisningarna.

Richard spelade ovanligt bra i kväll. Han uppträdde med en pondus och ett självförtroende som det var ett tag sedan jag såg. Förhoppningsvis är han kanske på väg ur sin – som han själv kallar – ”downperiod”. Han spelade bra såväl i försvarszon som vid blå linje och han var faktiskt nöjd med sin insats och det var ett tag sedan han var det. Han tyckte också att det var en kul match och naturligtvis över resultatet men även matchens ”böljande” spel.

Hoppas han spelar lika bra på tisdagkväll då det är TV-pucksträning i Hallsberg.