Kumla – Örebro U15 4 – 3

Tommy berättar: Kumla/Hallsberg laget mötte Örebro i fredags på Hallsbergsrinken. Det var en match i U15. En – i mitt tycke – en ruffig och inte speciellt välspelad match även om K/H glimtade till i bland. Efter 1:a perioden ledde Örebroarna med 3-0. Efter 2:a perioden stod det 3-2 och när slutsignalen gick så vann K/H med 4-3. Även om det inte var envälspelad match så gjorde ”vårt” lag en kämpainsats. Som vanligt så gjorde Richard en stabil insats dvs. Han skötte sitt backjobb utan större yvigheter. Kan därför inte förstå varför Richard i 3:e perioden kom ut på isen först efter 7 min och andra gången efter 14 min. Först därefter fick han vara med lite mer. Richard hade inte själv någon riktig förklaring varför det blev så. Men så är det ju coachens tankar går sällan att läsa av.

Hallsberg – Kumla 2 – 5

Kumla mötte Hallsberg idag (söndag) och Kumla vann med 2-5 (1-0, 2-2, 0-2). Kumla spelade stundtals mycket bra och det var en kul och juste match med bara några utvisningar. Richard återfinns inte varken i mål- eller utvisningsstatistiken men som vanligt gjorde han en stabil insats och några bra ”stoppningar”. Kumla hade bara två femmor + en forward så det blev mycket tid på isen för Richard.