Hugos knä höll så torsdagkväll blev det match mot Forshaga i U14. Forshagas lag bestod till större delen av 00:or. Men som vi alla vet, alla Forshagas lag är duktiga i ishockey. Bofors började bra, de första 10 minuterna i första perioden var det bästa på länge. Passningsspelet har verkligen gått framåt denna säsong. Bra passningsspel, tryck på Forshaga mest hela tiden. Forshaga hade två spelare som utmärker sig, positivt alltså, utan de två hade Forshaga inte haft en chans. Tror det är bra att Bofors inte har spelare som är så outstandig i laget som de två. Killarna i Bofors får lära sig att det är laget som vinner. Ingen panik om nr si eller så inte är med en match. Klart godkänt blir betyget.

Hugo gjorde ett mål! Han har sedan en tid tillbaka återfått formen och är tung och elak och jobbigsmiley för motståndaren att möta. Väldigt stor arbetskapacitet! Det märks nu när han har fått börja spela boxplay att han är duktig på att täcka ytor, jaga puck och också vinna pucken. Målproduktionen har också i och med den här matchen kommit igång igen.

Det som hände Hugo efter målet får vi hoppas var en olyckshändelse.

Forshagas nr 7 har nog i Bofors i och med denna matchen lite samma rykte som Hugo har i resten av Värmland smiley Duktig kille också!

Trots att det blev lite tufft på isen ibland och en del turer till utvisningsbåsen så var stämningen på topp. Till och med domarna hade kul!?!

Hugo har inte bara återfått formen han har också utvecklat sitt hockeyspel ytterligare.

I dag sköt han, flera gånger!

Har man ett varumärke att värna { att vara Bofors IK:S nr 12 U14 med allt vad det innebär } får man ta en tur till utvisningsbåset då och då. En tvåa hann Hugo med.

Som kuriosa kan jag berätta att domarna som visar ut Hugo i denna matchen är Johan S och Elsan från -98-laget. Hugos spelkompisar vissa matcher smiley Hemma dommare?