Fredagkväll – söndagkväll.

Bofors U16 med Hugo mötte Färjestad på fredagkvällen. Ett brandskattat U16-lag då Bofors hade flera lag igång under fredagkvällen, men så är det för alla lag ibland. Torsk med 7-0. Enligt Camilla Så var FBK snabba och tekniska. Hugo täckte ett skott med benet så han hade ont, hoppas det går över till söndag.

Hugo kom på besök lördag fm. Strax efter dök Tina, Anders och Axel upp. Axel måste undra vad det är för ena som bor här. Den ena coola barnvakten efter den andra. Hugo tog hand om Axel och spelade Wii med honom, snällt Hugo!

Mat och fika.

Och när vi inte äter så kan vi planera för nästa måltid.

Till er som undrar kan meddelas att Hugo provade på is på lördagskvällsträningen men hade för ont. Stod därmed över Forshaga matchen på söndagen. Han meddelade dock när han åkte hem söndag em att han redan var mycket bättre i knät.

Vi hoppas, det är ju match på torsdag