Richards matcher i helgen.

Richard har spelat tre matcher denna helg. Fredagkväll mot Bofors i Kumla med U15. Förlust med 1 – 4. Matchen började bra, första minuten, första bytet, första anfallet för Bofors trippar Richard en Boforsare och får 2 minuter. Kumla står dock emot bra och vinner perioden med 1 – 0. BIK får sedan ordning på sitt spel i andra men kommer inte närmare än 1 – 1. Inför tredje perioden får vi en längre paus då domaren tror att det – 2 x 20 och har packat ihop. Tillslut dyker de upp igen. Bofors vinner 3:e perioden med 3 – 0. Resultat sett över hela matchen var nog rättvist. Men med lite mera tur hade kanske Kumla kunnat knipa i alla fall en poäng. Men kan ju också tillägga att Bofors saknade Johan S, Elsan och så givetvis Hugo som låg hemma med feber!

(Richard, backar får åka över ”röd linjen”. Vi behöver prata om detta, mycket.)

Tyvärr, tyvärr mycket tjurigt och grinigt, från bägge håll, men mest och värst var nog tyvärr Bofors! Ett antal 10-minutare för dåligt uppförande. Trodde att killarna spelade hockey för att ha kul.

Surahammar – Kumla, U15 på lördag vann Kumla med 7-3.

Rapport från Tommy på hörsägen:

”Richard spelade mycket bra och hade en assist. Han var också framgångsrik i sina uppspel. Det var en något stökig match, bl a hade Suras tränare uppmanat ”Gulhandske” att åka hem och klippa sig. Jag kan tänka mig att Emil hade provocerat honom dessförinnan. Vad som var mindre bra var att Suras målvakt hade kommit in i Kumlas omklädnadsrum efter matchen och slog vår målvakt Ludde (om än kanske inte så hårt) i magen. ” Bofors är kanske inte värst trots allt!