Arvika – Kumla U15 6-2 (2-1, 2-1, 2-0). Skottstatistik 40-22.

Opartiske hockeypappa Tommy rapporterar från matchen:

Kumla hängde med ganska bra i 1:a perioden men sedan tappade man orken? (det gick ju undan) eller också blev man lite rädd för de större spelarna i motståndarlaget. Ju längre matchen pågick så blev spelet fulare och fulare och när slutsignalen gick så blev det fullt slagsmål. Jag vet ju att domaren dömer – punkt slut men han borde ju döma då incidenten inträffar och inte långt efteråt som nu. Hände ett flertal gånger och eftersom han tydligen inte såg vad som hände så utvisades spelare från båda lagen trots att det i några fall var bara en som skulle ut.

Richard hade lite svårt att komma igång i 1:a perioden och kom inte till sin rätt där men arbetade in sig mer och mer i matchen för att sedan spela bra fr.o.m. mitten av 2:a perioden. Då kände man igen Richard med bra brytningar och bra framspel. Det var en sliten Richard som kom hem idag. Det har ju blivit mycket hockey de senaste dagarna.