Bänkande mig idag på em för att kolla fotbollen! Supersöndag! Synd då att Liverpool inte vaknad förrän i andra halvlek och i underläge mot Manchester United. Suck för den matchen.

Arsenal mot Manchester City var ju match de första 10 minuterna, sedan …. Men i andra halvlek lyckades City bjuda in Arsenal i matchen igen så det blev lite spännande. Manchini är ju supercoachen, i en supergrinig och gnällig match byter han tillslut in …. Balotelli. Tur att Super-Mario bara fick 7 minuter! Till och med Gareth Barry gjorde efterslängar och det är lika sannolikt som att … som att … som att Janne inte tar en whiskey under helgen!

Utvisning? På vem?

Kanon att Dzeko fick starta! Ska sluta klaga på att han aldrig, aldrig passar medspelare. Idag passade han, snälla Dzeko, SKJUT i fortsättningen! Med det passningsspelt skulle han inte plats ens i …. Tja kommer inte på något så sopigt lag faktiskt.