Till lördagen hade Hugo och laget samlat ihop sig och mötte Örebro.

En kavalkad av missde målchanser av Bofors, 45 – 8 i skott. Tror de lade på några åt Örebro för att det skulle se inte fullt så illa ut.

Det var en av de bästa matcherna Hugo spelat, som jag sett i alla fall. Örebroarna rycket och slet. Hur domaren kunde missa denna utvisningen är svårt att förstå. Hugo på väg igenom, Örebroaren är hälften så stor som Hugo och ett par skär efter. Då återstår krokben eller klubban …. Tror Örebroarn använde båda delarna smiley

Tyvärr fick Örebro in ett mål tidigt och orkade sedan streta emot väldigt bra. Deras målvakt var det värdsklass på, en anledning till att Bofors inte gjorde flera mål. Undrars var för han inte får pröva i a-laget när de haft sådan målvaktsproblem där smiley

En snabb spelvändning, ett lysande pass från förlängda mållinjen till en Hugo på språng vid den röda linjen och sedan serverar Hugo kompisen ett suveränt pass. En härlig match trots bara 1 – 1. Härligt tempo och mycket vilja.