Tommy rapporterar: ”Det var en riktig bra match även om Kumla/Hallsbergsalliansen förlorade med 3-4 (2-2, 1-1, 0-1); skottstatistik 37-42. Om man hade fört statistik över missade målchanser så tror jag vi hade flest. Vi hade 4 st 98:or, 4 st Hallsbergare + Anton J. Enligt min bedömning så var såväl 98:orna som Hallsbergarna lite sega, man tog för lång tid på sig att få iväg pucken. 98:orna och Anton må vara ursäktade eftersom de kom hem i natt från en cup i Malmö där de kom 3:a. Segrade i den cupen gjorde Linköping och tvåa kom ett lag från Gävle.

Richard var riktigt duktig idag, framför allt i brytningar vid anfall och ”försvara” blå linjen vid våra anfall. Idag var det också fullt märkbart att hans skridskoåkning förbättras mycket vad gäller snabbheten. Idag blev han också noterad för en assist – dock ingen utvisning. På det hela taget var det en mycket juste match även om det blev några utvisningar och dessutom visades inga tecken på dåligt humör eller efterslängar.”