Bofors – Hammarö U15 4 – 3 (1-0, 2-1, 1-2)

Bofors började bra. Tog kommandot direkt. Såg nästan ut lite som de hade anammat A-lagets filosofi, hårt arbete! De första två perioderna var det ingen diskussion om vart segern skulle. Men Hammarö kom starkt igen i tredjeperioden. Tog timeout efter ca halva tredje perioden och gjorde efter det två snabba mål och Bofors kom i och med det lite i gungning. Men BIK redde ut det till slut.

Hugos bästa match på länge. Särskilt i tredje perioden for han fram och jagade och tacklades som när han var liten smiley Max stod första halvan av matchen och var strålande. Höll nollan!

Hugo träffade en kompis från tv-pucklägren, nr 22 i Hammarö David Levine. Vilken lirare. Knappt att han når över skridskoplösen men är snabb och kvick och duktig med klubban. Det var han som ensam höll på att sänka BIK i tredje perioden. Garanterat en kille som spelar TV-puck 2014.

Hugo med en annan kompis i Hammarö smiley