För er som inte hänger med. Richard går i Transtensskolan som ligger i Hallsberg. Detta för att få spela så mycket hockey som möjligt. Tydligen är det riktigt utvecklande för Richards spel smiley Tommy har berättat om matchen:

”Idag var det skolmatch mellan Transten (Richards skola i Hallsberg) och Gumaelius (högstadieskola i Örebro). Matchen spelades i Hallsberg. Richards skola (Transten) vann med 5-2 och skottstatistiken blev 20-4. Det var en skojig match och Transten kunde ha gjort fler mål vilket skottstatistiken visar. Richard var lagkapten för Transten och han sá att tränaren hade sagt åt honom detta men tydligen var Richard tveksam, varför tränaren hade svarat: ”Vi har utsett Dig av ett speciellt skäl.”, men Richard fick inte veta vad skälet var. (Ytterligare en sak vi har att prata om Richard när vi ses/Eva smiley).

Det var ju en liten ”hatmatch” med en del fula tricks. Även Richard blev utvisad för ”roughing” när han stod och dunkade smiley handsken i huvudet på motspelare som gruffade i direkt anslutning till målburen. Den han gruffade med åkte också ut så det finns väl någon form av rättvisa.”

————————

Richard utvisade för roughing! Det blir nog en rejäl back så småningom av Richard, han verkar vara på god väg. Fortsätter Niklas att ha hand om utvisningsbåset kommer Richard och Niklas att få träffas en hel del framöver.

—-

Bilderna har jag snott på Adam BV Vikergårds Facebook sida. Hoppas det går bra! Adam är målvakt i Transtensskolan och i Hallsbergs hockeylag.