Framtida eventuella tv-puckare i Värmland samlas den 26 december i Munkfors. Det är fyra lag, öst, väst, syd och nord. Hugo spelar i lag Öst. Varje lag består av 3 kompletta kedjor och 2 målvakter. Dvs det är 60 utespelare och 8 målvakter.

Går det bra för Hugo får han boka in följande tider:

2 mars 2013: Träningscup i Åmål

16-17 mars 2013: Träningscup Avesta

Länk till Värmlandspôjkera:

http://www.swehockey.se/Distrikt/Varmlands-Ishockeyforbund/Distriktslag/Team99/

Framtida eventuella tv-puckare i Närke samlas i Nora den 3 januari. Teori, träning och en match om 3 x 20 minuter. Det är två lag, lag vit och lag svart , 40 utespelare och 4 målvakter. Vilket av lagen Richard spelar i vet jag inte. Förra gången spelade han i lag Vit (tror jag)

Länk till Örebroarna

http://hockeyclub.se/team99orebrolan/

För Richard ser det ut så här:

3 januari utbildningscamp i Nora 40+4 spelare

16-17/3 Turnering i Avesta. Det kan bli några träningar i mars innan turneringen

Så här skriver närkingarna till spelarna (borde väl gälla Värmlands pojkarna också):

”Det är mycket viktigt att förklarar för samtliga spelare (även de som inte är uttagna) att lägret är ett utbildningsläger och att det kommer ske motsvarande läger senare under säsongen och nästa år. Detta innebär att spelare som inte är med idag mycket väl kan få en möjlighet att vara med kommande läger. Med erfarenhet vet vi att det händer mycket under de kommande åren.”

Så grabbarna kommer förhoppningsvis att mötas i Alvesta. Lycka till! För vi hinner väll inte få till en träff innan dess smiley

Tror inte jag/vi sett Richard sedan september och Hugo käns knappt igen utan hockeyhjälm smiley Uj så synd jag tycker om mig själv nu smiley