Den objektive hockeypappan Tommy rapporterar från dagens match smiley

Kumla vann dagens hemmamatch mot Hällefors med 7-1 (2-1, 2-0, 3-0). Skottstatistiken blev 27-26. Det blev en ganska bra match där Kumla hade spelövertag mest hela tiden även om det var Hällefors som gjorde det första målet och skottstatistiken talar för en jämn match. Vår målvakt skötte sig och försvarspelet tyckte jag fungerade bra – inte minst genom Richards insatser. Det var nog en av de bästa matcher Richard gjort. Han bröt anfall, passade bra framåt, bra markering av anfallande motståndare och dessutom visade Richard en framåtanda som jag tidigare inte sett så mycket av. Han tog för sig och han drev pucken själv in i anfallszon. Det var mycket positivt.

I går när Richard kom hem hade han med sig en inbjudan till en TV-puckssamling i Nora den 3 januari. Det var kul. Det blir en heldag med träning och genomgångar på fm och matcher på em.

Vi får väl se om det blir någon match i morgon mot 98:orna i Sunne/Arvika-laget m.h.t. rådande väder. Jag hörde att Hallsbergs 99:or skulle spela i Katrineholm idag men de ställde in matchen just för vädrets skull.

Härligt Richard!! Ytterligare en sak vi får prata om nästa gång vi ses smiley