En rapport från Lördags match från super-objektive-hockeypappan Tommy smiley

Kumla tog sin 9:e seger av 9 möjliga i och med dagens match som slutade 1-2 (0-1, 0-0, 1-1). Skottstatistiken 16 till Katrineholm och 19 till Kumla.

Det var ingen speciellt välspelad match. Det var mycket ”flängande” hit och dit från båda lagen. Richard tyckte jag gjorde bra ifrån sig både i försvarsspel och framåt. En fantastisk passning från egen försvarszon till en fritt stående Kumlaspelare vid motståndarnas blå linje så han blev ensam med målvakten men sedan hände inget mer. Jag tyckte Richard var ensam om att spela lugnt och säkert medan övriga snurrade runt. Inget passningsspel utan mest ensamåkningar och inga bakåtpass till backarna när man låg i anfallszon, vilket dom var ganska duktiga på i matchen innan denna. När det var 10 sek kvar av matchtiden tilldömdes Kumla en straff som målvakten inte hade några problem att ta. Kumla var det lag som mest låg på vilket också skottstatistiken visar. K-holm hade 8 st 98:or med i sitt lag så m.h.t. detta så klarade sig Kumla bra. Vinner man i nästa match nu på lördag mot Hällefors så har Kumla vunnit samtliga sina matcher under hösten i 99-serien.