Rapport från Niklas om Bofors matcher i helgen.

U14 lördag mot Grums, vinst med 4 – 0:

BIK99:or är väldigt stabila just nu. Kom ut och spelade grym hockey från första nedsläpp. Hugo gjorde 1-0 i sitt första byte och sen malde de ned stackars Grums som inte hade en chans. Andra perioden blev väldigt konstig på grund av alla utvisningar, troligen hade någon pratat med domarna om att ta lite utvisningar för det de friade för i första dömde de för i andra. BIK får 6 st utvisningar i andra perioden. Grums 4 eller 5 så det blev inte mycket till spel.

Slutresultat 0-4. Bäst med matchen var nog att Max fick sin första nolla för säsongen.

Hugo då: han är tillbaka i gammal god form, jobbade hårt, har börjat tacklas igen smiley, 1 mål, 1 assist inga utvisningar.

U15 söndag mot Arvika, vinst med 6 – 3:

Arvika stretade emot bra i en period, bra tempo och fint spel. 1-1 efter första. Vet inte vad som hände i omklädningsrummet, men bra var det för BIK flög fram i andra och Arvika hade inte en chans. BIK vinner perioden med 0-4. Tredje perioden var grinig, Arvika var slagna men ville gärna mucka lite och 98:a laget hänger gärna på! En period med mycket utvisningar och gruff, men vi tar till slut hem alltihop med 3-6 efter ett mål i öppen kasse av J Schreiber.

Hugo då: pigg och fin på skridskorna jobbade fint ihop med Kivelö i tredje linan, inga mål, inga ass och inga utvisningar, men va fan vi vann ju ändå smiley