Idag var det väldigt dåligt spel av Kumla, bland det sämsta vi sett. Säger väl en del om Örebro! Särskilt i andra perioden då inget verkade fungera, dåliga pass, dålig puckmottagning och skärpan framför mål …… I tredje perioden kom Kumla ut och började prestera som vi är vana att se dem. Då hade Örebro inte en chans. Att det inte blev större siffror beror till stor del på att Örebro hade en väldigt duktig målvakt, att skärpan framför Örebros mål inte var den bästa samt att Örebro var för dåliga på att utnyttja Kumlas misstag. För det var på Kumlas misstag Örebro fick sina chanser, inte på sin egen kapacitet. Det var också väldigt gnälligt och grinigt med flera försök till slagsmål. Örebro var ju på besök. Kumla fick två mål bortdömda, rättvist. Emil Ek låg på målvakten när en medspelare prickskjuter över.

Emil var givetvis inte överens med domaren om att det skulle dömas bort smiley

Richard blandade och gav idag. Bland det sämsta och bästa jag sett Richard spela. Richard var inblanda i ett slagsmål, gjorde en indianare, missade att våga gå framåt i ett givet friläge (det ska vi prata om vid tillfälle), spelade stundtals väldigt klokt och säkert. Vårdade puck och ställde spelkompisar i fina lägen. Kom också till skott. Richard var den ende idag lyckades sätta en passning på bladet.

Skottläge för Richardsmiley

Kramkallas i ishallen smiley

En positiv sak för Kumla i dag (två, då man slog Örebro) var att det var första matchen jag sett då man faktiskt använde backarna. Ett mål är två backassist, skott från blå, först Richard sedan Edvin, Emil ”Gulhandske” Ek, styr i mål.

Så här kan ett kramkallas starta smiley

Betyg: knappt godkänt, men Kumla vann ju smiley

Matchen idag söndag mot Grums är inställd i U15, för många sjuka.