Hade en fundering på att skriva något om matchen igår. Kollad en del i tidningarna. Det är helt fantastiskt hur en del kan häva ur sig och vräka på. Tappade lusten att skoja när en del inte ens kan vara storsinta när de vinner.

Tommy Siiks hjärnceller får man nog leta efter men Mats G:s saknar nog hjärna helt!

Anders L har flera sådana här smakfulla inlägg (han kan inte ens stava till gôtt)

Avslutningsvis en lysande kommentar av Mattias F.

Det finns flera, många flera tyvärr av den här sortens kommentarer. Inget skoj alls.

Nerikes Allehanda har stängt kommentatorsfälten i artiklar som gäller Bofors, och det beror inte på vad Karlskogingarna skriver, utan vad Örebroare i sitt hat häver ur sig om Karlskoga. Särskilt nu när vi är bättre än Örebro. smiley

Det var därför jag kallade Örebroarna för bônner i ett tidigare inlägg. Det kallar de oss hela tiden men vad jag vet finns det flera bönder i Närke än i Värmland smiley

Men se upp, på lördag då klår vi Närke-bônnera och nästa gång vi möter Leksand hoppas jag att målvakten tar på sig en rustning! smiley För då ska skitgris- , filmnings-, bonnalaget från Karlskoga sopa mattan med er smiley

Högga forever!