smileyMatch idag i U15 laget. Vinst med 7 – 2. Hugo hade ”en dag på jobbet” ingen utvisning smiley inget mål eller assist. Grums/Säffle öppnade starkt men då Bofors hade fullt lag och Säffle/Grums drygt två kedjor så mattades G/S i slutet av perioderna. Bofors är som lag lite svajigt. Spelet fungera jättebra i perioder för att sedan gå ner sig och laget verka helt ointresserade av det man håller på med. Men BIK ångar på och målen kommer till slut och segern är aldrig hotad.

Varför går du inte själv lite oftare Hugo? Enda gången du gjorde det ikväll skapade du en bra målchans!!

Som traditionen är i BIK Karlskoga är det laget som vinner men Bofors har en kille i U15 som sticker ut, Johan Schreiber, enastående skridskoåkning och lysande klubbteknik. Kanske kan han bli vår nästa ”Benga”.

Hugo & Johan, minns inte men tror Johan gjorde minst två mål ikväll