Har fått en utförligare och mer exakt rapport från niklas om Forshaga – Bofors:

“Hej, dags att rätta till detta. Slutresultat blev 3-2. Bik gör en riktigt bra första period (bättre än mot Färjestad) och där borde vi ha avgjort matchen, men vi gör inte mål på alla chanser vi har. 1-1 i halvtid. Sen blir det liten dipp till följd av utvisningar, så vi går ned oss under andra periodens första 8 min. Forshaga är ju ett skickligt lag (bättre än Färjestad enligt mig) så de gör två snabba mål på den tiden. Sen trycker vi på igen men får tyvärr bara in ett till. Som helhet var vi det bättre laget vinner skottstatisken med 14-22. Men det är ju målen som räknas. Bägge målen görs av vår super 00:a David Lilja. Hugo då nja kommer ingenstans idag, hela kedja är inne i en lite tyngre period, men då har vi ju två andra som fungerar istället.

Ps: har tre matcher inpelade åt dig, vi skall väll bara sammanstråla så kan du få dem på ett USB”

Ser fram emot matcherna på USB. Det är ju ändå ingen särskilt bra soprt på TV nuförtiden smiley Vi kommer på fredag!