Tommy rapporterar från Vålberg där Kumla/Hallsberg mötte Nor´s U15: När 3:e perioden började så ledde K/H med 4-2, men tyvärr, när slutsignalen gick så hade siffrorna vänts till en förlust med 5-8. Det var ingen välspelad match från någondera laget utan den var hafsig och grötig. Några spelare i Nor spelade mycket fult och trots tillrättavisningar och utvisningar så blev deras uppträdande inte bättre. Ett mål såg från publikhåll lätt ut för vår målvakt att ta men det blev en för sen reaktion (skymd?) och pucken gick in. Det 8:e målet gled in i öppet mål eftersom vår målvakt togs ut när det var ca 1½ min kvar i sista perioden. Utöver detta så missade en av våra spelare att göra mål när det blev straff. Ganska surt.

Tyvärr är det ju så att vi har en spelare i laget som – när han är på isen – får motståndarna en powerplay-situation. Idag ledde den situationen till 4 baklängesmål. Ännu surare! skottstatistiken blev dock ganska jämn 43-38.

Som vanligt gjorde Richard en bra match. Han var mer ”på hugget” idag än i går. Gårdagens något avvaktande spel kunde förklaras när han kom hem och klagade över att magen var i olag. Dagens match går i glömskans tecken.

Eva undrar: Hur många utvisningar han killen med? Vem i laget är det? Han är ju värre än vad Hugo var när Hugo hade sin glansperiod i utvisningsbåset smiley