Kumla vann med 3-2 i dagens match i WBA. Skottstatistiken 36-32. Det blev ingen speciell bra match sett ur åskådarsynvinkeln, men huvudsaken var ju att de vann. Kumla hade lånat in 3 98:or men de åstadkom inte så mycket. De som var med i onsdags var betydligt bättre. Till och från så blev matchen lite ”bufflig”, till viss del beroende på domarinsatsen (eller kanske brist på). Richard gjorde som vanligt ett bra jobb även om inte själv var nöjd med sin insats. Han var onekligen lite passiv och gick inte på som han brukar göra men bl a sköt han 6-7 skott på mål från blå linje, vilket andra spelare inte ens gjorde fast de var ensamma med målvakten. Köping tilldömdes en ”oförklarlig” straff men som tur var klarade målvakten av det.

Nu gäller det för Richard att ta nya tag i morgon mot Nor (Vålberg) och jag hoppas att hans spel ska bli något mer aggressivt.