Kumlas U15lag är till största delen deras U14, de är med och ser och lär. I Bofors U15 lag är det flest -98:or. På pappret var det en enkel seger för Bofors men Kumla öppnade och med sitt enda skott på mål i första perioden tog de ledningen med 1 – 0.

Han var allt rätt stor, eller hur Richard!

Men det blev tillslut en promenadseger för Bofors och om Bofors spelare lärde sig att spela som ett lag, dvs spelade pucken mellan sig, skulle de ha varit uppe i två-siffrigt redan i andra perioden! Oj vad det soloåktes!

Richard hade det kämpigt. Hamnande mest mot Bofors 1:a kedja med Johan Schreiber, inte mycket offensiv för Richards kedja idag. Trots det var det nog en av Richards bästa matcher. Var hela tiden med i spelet, jobbade som aldrig förr och räddade ett par farliga lägen.

Det mest spännande var om Richard skulle ta ledningen i utvisningsligan! Öppnade ju starkt i lördags med 2 utvisningar. Jag sa till honom att Niklas skötte båsdörren i utvisningsbåset så om han ville träffa honom …..

Men Hugo rätade till ställningen i utvisningsligan med en ”checking to the head” och avslutade en bra genomförd match med en 2 + 10. Sällskapet i båset är Wille som fick sitta av Hugos 2:a.