Richard spelade i lördags borta i Hällfors. Vann ”typ med 9 – 7”. smiley

Hockeyreporter Tommy lämmar rapport:

Kumla/Hallsberg – Hammarö; 1-9 (1-2, 0-1, 0-6). Som framgår av siffrorna så gick ”botten ur” Kumla/Hallsberg i 3:e perioden.

De två första perioderna höll Kumla ställningarna ganska bra trots ett stabilt tryck från Hammarö vars spelare var både snabba och spelade ett passningsspel där vi inte kunde hänga med. Det som höll Kumla uppe var ett bra back- och målvaktsspel där jag tycker Richard och Edwin stod i särklass (objektiv iakttagelse??? från en av fäderna). Tyvärr drog Hallsbergsspelare på sig utvisningar som var både onödiga och långa. Jag tror det var i 2:a perioden som en fick lämna isen för resten av matchen och en annan fick en 10 minuters vid ett senare tillfälle. Våra målvakter är ju kända för att spela mycket bra men vad som hände i 3:e perioden förstår jag inte för att efter att ha ”släppt in” 6 mål så lämnade målvakten isen och den som spelade 1:a och halva 2:a perioden fick åka in och ta resterande tid innan slutsignalen gick. Tyvärr gick det ju inte så bra för våra forwards för det hände inte så mycket framåt utan egentligen var det ett konstant tryck på Kumlas planhalva så det kanske inte var så konstigt att efter två perioder så orkade man inte längre. Hammarö var alltså så mycket bättre och jag kan tänka mig att de blev lite frustrerade efter att inte ha gjort ”mer än” tre mål på två perioder.

Tyvärr fick Richard lämna isen i 17:e minuten i 3:e perioden med en befarad lättare hjärnskakning.