Richard spelar denna helgen Reebook Cup i Malung smiley Jag trodde de började i morgon, lördag, men Kumla ha redan vid denna tiden, fredag kväll, spelat en match som de vann med 3 – 1 mot SKI

http://www.cuponline.se/teamgames.asp?cupid=1619&id=21189

Nästa match 08:00 lördag morgon smiley

Lycka till!

Tommy rapport, första matchen: ”Vid uppvärmningen stoppade Richard ett slagskott från Anton J med handen och fick tydligen väldigt ont direkt efteråt. Han fick kyla av handen mot isen men det verkade sedan som det gick bra att spela i själva matchen.

Richard spelade riktigt bra idag. Richard borde ha en assist på första målet och en andra assist på andra målet. På andra målet passade Richard till Anton J efter att ha brutit ett anfall och sedan hade Anton passat Erik P som gjorde mål. Till skillnad mot en tidigare Cup så fick Richard denna gång mycket istid – kanske beroende på att Edwin inte är med i laget.”

Eva: Edwin är hemma och kurerar sig från smällen han fick i Cupen i söndags. smiley