Kamratträff i ishallen Kumla smiley

En hel dag i Kumla med sammanlagt sju matcher för Pelle och mig. Fyra var för Kumla och Bofors.

Vi tror att det slutade på detta sätt;

1 Nyköping, ingen förlust (tror inte att Hallsberg rubbade dem i sista matchen)

2 Bofors, enda förlusten mot Nyköping

3 Kumla, förlust mot Nyköping och Bofors

4 Mariestad, vinst mot Hallsberg

5 Hallsberg, idel förluster

Matchen Bofors – Kumla var den klart bästa som vi såg. Det böjande fram och tillbaka. Nästan inga avblåsningar och så spännande. Tufft men inget gnäll! Å så för oss Karlskogingar (i alla fall för mig Eva) var det ju bra att Bofors vann!

Hugo är lite ringrostig. I en av de tidiga matcherna var han nog aningens övertänd. Tog den del dumma utvisningar, bl a pratade han till sig en 10:a när det var 3 sekunder kvar. Ok, Hugo, du hade helt rätt, det skulle varit utvisning i momentet innan, men ingen vill ju få påpekat för sig att man gjort fel, speciellt inte en domare. Mot Kumla och Nyköping var det den Hugo vi vant oss att se numera. Kämpar och står i, manar på kompisarna. Härligt Hugo om du spelar som du gjorde mot Kumla och Nyköping när du är fotbollstränad och hockeyringrostig ser vi framemot säsongen!

Richard har haft en hård vecka. Tränar med P-99 och U-16 laget, träning i skolan också. Hockey-camp hela lördagen och så stå på skridiskorna 08:00 på söndagsmorgonen efter en sådan vecka. Dagen var av den anledningen upp och ner. Bästa matchen mot Bofors! Spelar inte längre bakom Ek-kedjan och inte tillsammans med Edda. Tror det blir bättre för Richard, får mer att göra och ta större ansvar i och med detta. Syns redan att spelat har utvecklats.

Så var hockeysäsongen igång!

Sorry för bildkvaliten, men ishallen i Kumla är såååå mörk. Det blir inte bättre, nät och plexiglas är också ivägen smiley

Bara för att jag var så snabb med Kumla – Bofors-matchen-bilderna Niklas vill jag ha en sammanfattning av Cupen!