Idag skickades ÖSK (till idag obesegrade i serien) hem med svansen mellan benen. Vinst för KB med 2 – 1. Debut för killarna på A-planen. Denna historiska plats där jag och Adams mamma Karin skördat många framgångar!

Åter till matchen och åter två av mina favoritkrigare. Väldigt nöjda båda två smiley

Det verkade som killarna var aningens spända inför uppgiften. 0 – 1målet till ÖSK är typiskt, lite försiktigt och lite räddhågset, men sedan tog killarna kommandot. Annars hade inte ÖSK hälften så många målchanser under hela matchen idag som Hugo själv sumpade i onsdags!

Suveräna ytterbackar Arvid och Hannes P, C-J och David på mittbacken hade det nog så svettigt, Adam kämpade på och rev och slet på mittfältet, Jesper suverän i sitt lugn och speluppfattning, Hannes R:s troligtvis bästa match någonsin i KB-tröjan, Isac Ö växte ju längre matchen pågick, Jakob en tuffing på mittfältet, Lilians enda fel är att hon är lite kort, Andreas gör mål 2 helt på egen hand å det räcker som kommentar, några till som jag inte kan så bra och sist men inte minst (jo det är han) Viktor Ottosson.

Hugo till vänster nr 8 och Viktor til höger nr 3

Viktor fick ÖSK:s superstjärna emot sig men klarade det galant. Hälften så lång som alla andra men dubbelt så energisk är han lille Viktor (en 00:a). Men det är inte svårt att veta varför Viktor har den spelstilen som han har, är ju i rakt nedstigande led släkt med Hugo (Hugo och pappa Patrik är tremänningar, på Höglundssidan ska tillägas).

Hugo jobbade och slet, målet som han passade till skapade han målchansen helt själv men SKJUT SJÄLV NÄSTA GÅNG!!

Efter slakten av Norrstrand, överköringen av Latorp och krossen av ÖSK är vi supportrar helt slut.

Glöm bara inte killarna bakom laget Gordon, Ove m fl, de har en stor, mycket stor del i att det går så bra för killarna. Två killar med mycket, mycket, mycket stort egnagemang smiley

Ursäkta bilden men jag kunde inte låta bil smiley

Ska köpa mig ett enbensstativ för på slutet skakade jag så att jag inte orkade att hålla kameran stilla, sorry på suddiga bilder.