En mycket nöjd Hugo anförde idag sitt KB till ytterligare en vinst mot ett Närkelag! Denna gång var det Latorp som förlorade. Resultatet blev 5 – 1 till KB och det var ändå rätt smickarande siffor för Latorp. Tycker nog att Hugo faktiskt var bättre idag än i DM-finalen men att laget som helhet var bättre i finalen, men hela laget har gått framåt väldigt mycket denna säsongen! Latorps mål var knappt en målchans, stackars C-J, ett misstag under hela matchen!

Hugo, Man of the Match, enligt Davids pappa Robban, å Robbans omdömme litar vi helt på med tanke på att Robban tog minst en fortkörningsböter, efter att ha prejat oss på parakering, för att hinna hem till … Robinsson! Man of the … smiley

Hugo brände minst tre frilägen smiley

Hade ett i ribban smiley

Gjorde två mål och hade ett målgivande pass smiley

Det gavs och togs

På lördag krossar vi ÖSK. Kanske går matchen på A-plan! Och på lördag måste vi hålla reda på Hulligan-farmor, matchen mot ÖSK blir hård och tuff. Hoppas Bovall dömmer!

Synd om stackars mamma Camilla som missade sonens kanske bästa fotbollsmatch någonsin,smiley men det kommer flera, kanske redan på lördag!