He, he, he KB krossade ÖSK i deras möte i Forward-cup smileysmileysmiley

4 – 0 i första halvlek och det i underkant! Tror att ÖSK bara hade ett bakåtpass till vår målvakt av C-J som enda målchans i första.

Lite slapphet och nonchalans i slutet av matchen gjorde att ÖSK fick ett mål till slut. Fint spel och kombinerande av killarna! Byter kant och använder backarna! Arvid lysande på sin backplats och resultatet av hans löpningar på kanten blev två mål. C-J och Jesper kanon på mittbacken. De två 00:orna, nr 5 & 7 tror jag, jätteduktiga. Hugo varvar lysande passningar och speluppfattning med glinschiiitar helt i klass med fasters! Adam sliter förtjänstfullt på mittfältet. Andreas här helt klart bättre än brodern Martin enligt pubilken. (Martin var på plats och höll med.)

Arvid, lysande som vanligt, min idol!

Häftigaste missen! Kolla hur nära han står! Nästan svårare att missa än att träffa, men de är ju som sagt duktiga grabbarna smiley

Vill också tillägga att det var en suveränt duktig domare denna matchen!