Vad säger man om en sådan urladdning …

Jo, att Hallsberg nog är bland det sämsta jag sett (jag vet att jag har sett KB – Åtorp).

Hade Andreas J snörat på skorna på rätt fot hade han gjort minst 5 till. Men nu blev det ”bara” 3 (tror jag det blev).

Hugos Mål.

Positivt att så många KB-killar gjorde mål, bl a Adam 2 och Hugo 1. Vill ni ha resten av målskyttarna får ni invänta reportaget på KB:s hemsida då jag inte minns. Positivt att de inte ger sig och börjar såsa till utan KB kör ”ända in i kaklet”! Positivt också attt de ställer upp och täcker för varandra över hela planen.

Kanske kan detta vara en bra uppladdning inför Cupen i helgen. Att Hugo redan har starta så han inte behöver ca 45 minuter innan han kommer igång!

Det enda som idag inte var ok.

Var är kantspelet smiley Fotboll som i de ungadagarna, alla på bollen!

Laget som vann!

Hoppas det går bra lördag & söndag! Lycka till KB smileysmiley