I fredags på matchen mellan KB och Kumla träffade jag på en gammal Rävås-legend.

Eija Feodoroff. Jag mins speciellt då flicklaget Eija spelade i gick och vann Gothia Cup. Det var ett gräsligt väder, reng och mera regn. Men i rena glädjen gjorde Eija ett magplask, i en lerpöl, och den bilden satt på GP:s hela Löpsedel.

Eija jobbar som tillslagstränare. Sedan ett par år tillbaka med ÖSK:s allsvenska herrlag. Med skottska och USA:s damfotbollslandslagen. Hon jobbar också åt Svenska Fotbollsförbundet och åker runt till klubbar i Sverige och lär ut tillslag. Hon har faktiskt varit i Karlskoga och hjälpt Rävåsen!

Eijas näsatipp sticker fram bakom ytterligare en Rävåslegendar.

Vilken nostalgi, där hade vi precis spöat Bråten med 3 – 0. Jaana H, till vänster, men en spelstil som får Hugo att framstå som en liten korgosse på plan smiley

Å så tar vi med denna också. På den tiden som kortbyxor var kortbyxor!

Har ett bra citat om Karin som vår dåvarande tränare sa, men det törs jag inte skriva ner här.