Richard har i helgen varit i Tibro och spelat Gäre Thropy. Sammanlagt 7 matcher har Kumla spelat med resultatet; 5 vinster och 2 förluster och det gav en tredje plats i Cupen. Kumla vann också utvisningsligan, eller som det står i protokollet: de kom sist i Fairplay-listan, rejält sist smiley. En Anton Svensson i Tibrolaget dunkade in en 5 + 20 så han vann utvisningsligan ohotad. Summa 27 minuter för Anton. Richard drog på sig en tvåa för en crosschecking. Richard hade också en assist i matchen mot Tibro och en assist i matchen mot Brynäs.

En rapport från rinkside säger så här om Richards insats (mot Tibro):

” Richard har spelat sin bästa match någonsin. Visserligen var han med på båda baklängesmålen, men han gjorde ett hästjobb på sin sida, medan hans backkompis gjorde sitt på sin och då vet vi ju hur det går. Han har åkt skridskor som aldrig förr, varit tuff i närkamperna och offrat sig och ensam förhindrat mål i en fyra mot ensituation mot ett lag som varit grymt effektiva i anfallsspel.”

I övrigt finns det fylliga kommentarer av Tommy i kommenteringsfälten.