Så här skrev Örebro Hockey, bland annat, på sin hemsida inför matchen mot Bofors i tisdags!

Moget smiley

Här kommer översättningen för er som inte ser:

”Välkomna till Örebro kära länsgrannar, vi vill att ni ska känna er varmt välkomna så vi har förberett lite extra för er ankomst. Vi har förberett en stor parkering för Epa traktorer på gamla Arla tomten, därifrån är det bara ett par hundra meters promenad till Behrn Arena. Observera att den bara rymmer 450 traktorer, så det vore bra om ni kan samåka. Ta gärna en titt förbi Stortorget där Volvo har ställt upp ett stort partytält. Där utlovas karaokee och det delas ut gratis Volvokepsar. Vet att din gamla förmodligen sitter jättebra, men det fins en gräns för hur smutsig en keps kan bli, tag chansen och uppgradera. I Örebro så uppskattar vi inte snusbussar på gator och torg, så för er bekvämlighet har gatukontoret placerat ut extra många soptunnor för er att spotta i. Kom också ihåg att lämna dunkarna i traktorn eller bilen, det är icke tillåtet att ta med in i hallen.”