BIK Karlskoga mötte idag Arvika i Nobelhallen. Vinst med 4 – 3. Hugo gjorde två mål, ingen ass och satt av 2 minuter i utvisningsbåset. Hugo lyckades också vara inne på två av Arvikas mål. BIK började bra och optimistiskt med Hugos kedja i första bytet. Mål till Arvika efter 28 sekunder, ett kanonfint, bra placerat skott. Hoppsan, tänkte vi på läktaren, det rättar grabbarna snart till. BIK pressar och pressar och pressar och pang, ett mål till för Arvika. (Vad hockey-pappa Niklas sa och tänkte då skriver vi inget om här) Hugo satt utvisad och kom precis in på isen när Arvika gjorde mål. Det var nog Arvikas andra skott på mål dessutom. Trots det, ingen skugga över Max! Men BIK-grabbarna rätade till det hela och vände på matchen i andra perioden. Ledde med 4 – 2 och vi väntade på 5 – 2 målet men då gjorde BIK som de tyvärr har haft för vana i ett par matcher tidigare och bjöd in Arvika i matchen igen när det var knappt två minuter kvar. BIK gav bort ett mål, vips stod det 4 – 3. Hugos kedja med Wille och Stålberg var bäst på plan, trots den olyckliga starten. De orkar placera spelet i Arvikas zon och trycker på stenhårt. Arvika var tappra, hade bara två kedjor men kämpade på bra i alla fall. Hade ett par riktigt bra killar och var överlag mycket duktiga på skridskorna. Matchen blev en aning sönderryckt då det var väldigt många utvisningar. Vinst i sista matchen och trea i tabellen efter Färjestad och Forshaga. Bra kämpat grabbar!

Glädje efter Hugos andra målsmiley

Det var väldigt stor skillnad på spelarna i Arvikas lag. Denne lille kille, nr 5, skulle t ex hålla ordning på Hugo smiley

Lite Stor-Klas och Lill-Klas över nr 5 och spelkompisen nr 50 i Arvika

Här är Hugos hockeykompis, den berömde P-A, i civila kläder. Men Hugo blev utvisad idag också fast P-A inte dömde smiley