Hockeypappa Niklas har varit snäll och kompletterat mina latkommentarer.

Hugo spelade med 98:orna mot Kristinehamn i lördags där BIK Karlskoga vann med 3 – 2 och med div 1 99:orna mot Forshaga på söndagen.

Niklas: ”Först 98 matchen. Hugo spelade med sin 99 kompisar Wille Kivelö, William Lindgren i Kedjan och hade Kevin Kias och Oliver Delen son backar. De gör en stabil match mot Kristinehamns 1:a lina som var bra. De håller upp spelet men den saknas lite muskler för att ta sig in framför mål. Bofors hade ett mål inne som domaren inte såg och ett bortdömt för folk i målgården (helt korrekt). Målen är inget att säga om bra spel av Krillehåla då.

99 matchen Forshaga, ja de är grymt bra och kom med sitt bästa lag (bara 99:or annars blandar de lite), men vi står upp bra vänder ett 0-2 underläge till 3-2 efter första. Andra går vi in och dominerar. Hugo serverar sina kompisar med fina pass som förvaltas bra och vi går ifrån till 5-2. När det är 10 min kvar kommer vi nog på vad bra vi är för då haverar det mesta och vi gör några knatte misstag och vips står det 5-5. Efter en mållös förlängning så är det oavgjort. Men första poängen mot Forhaga denna säsong är strålande, fast direkt efter slutsignalen var det nog surt för killarna

Hugo: 2 ass inga utvisningar och mycket hårt jobb som vanligt från han. Plus en liten incident som jag inte skriver om här, men killen skapar känslor herregud ja.

Eva: Ser framemot den censuterade berättelsen smiley