Hugo spelade idag mot Örebro med BIK Karlskogas 98:or. BIK van med 4 – 3. Hugo gjorde inget mål, ingen assist och var heller inte utvisad. BIK hade 2 st 10 minutare för olämpligt uppträdande, bland annat, hm hm. Hugos kedja gjorde 2 mål, tror jag. Det märktes inte att Hugo bara är en 99:a. Han tog för sig och spelade sitt spel – ”krasch, boom, bang” alltså. Niklas var inte nöjd med spelet men hockeyprofessor Pelle tyckte att det märktes stor skillnad mot 99:ornas spel, att det idag var snabbar och tuffare. Det märktes inte Hugo var en 99:a. I och med att vi inte sett 98:orna förut så är de svårt att bedöma matchen men tycker nog att de släppte in Örebro för mycket i matchen innan de samlad ihop sig och tillslut avgjorde till BIK:s fördel.

Hugo gjorde en gedigen insatts och det märktes inte alls att han var 1 år yngre än resten av kompisarna. Kanske skulle han ha tagit för sig lite mer smiley….

Synd för er som såg Hugo i matchen mot Säffle i julas, ni skulle ha sett grabben idag!!! En väldigt kul och rolig match och en härlig insats av Hugo! smiley

Provade lite andra inställningar med kameran idag och det blev inte bra, tyvärr, men bilder ligger i albumet nu smiley