smileyHar försökt att samla mig för att skriva om BIK Karlskogas match idag mot Sunne. Sunne är strykpojkarna i serien och BIK såg framemot en lätt match. Hade plockat med lite av de yngre grabbarna, 00:or.

Matchen började som den skulle. Ett bastant BIK övertag, 22 – 4 i skottstatestik första perioden, men bara 1 – 0 (eller var det 1-1 i periodpaus). I andra perioden (BIK spelar 2 x 20 minuter) kom Karlskoga-killarna in och åkte som de hade skydden kvar på skridskorna. Raskt tog Sunne ledningen med 3 – 1!

Förtvivlan på läktaren, alldeles för lika A-laget – överlägset spel och skott men inga mål!!

Då tar coacha-Jerry timeout, fan vet vad han sa, eller om han bytte ut hela laget, för in på isen kommer ett helt annat gäng med en superinställning. Spelar de sista 10 minuterna som första perioden och lite till och med den avgörande skillnaden att nu kom målen! Hugo och Willes femma drog igång och var så bra som vi vet att de kan. De spelade oavbrutet i Sunnes zon. Hugo gjorde ett mål, Wille minst ett och ytterligare några mål till presterade den kedjan, nr 12=Hugo, 19=Wille och nr 20=?.

Jag fick inte med Hugos mål från början på bilderna för jag är inte van att han – bryter in från kanten, gör ett par piruetter, drar tre spelare, kommer loss i slottet och skjuter MÅL! Någonstans på vägen brukar han tappa pucken men inte idag, HÄRLIGT Hugo! Det var 4 – 3 målet.

I nästa byte kommer David loss och blir fälld, straff, som David sätter säkert! Där var matchen klar! Härlig match och en härlig vinst, BIK Karlskoga! Resultat: 6 – 3 till BIK Karlskoga mot Sunne. Vi på läktaren var nog lika slut som killarna på isen efteråt!