Har idag varit i Guldsmedshyttan och tillsammans med Pelle och Hugo sett på när Richard har haft sin första sammandragning av det som om några år ska bli Närkes TV-pucklag. Vägrar kalla dem Örebro läns tv-pucklag, Karlskoga ingår ju i Örebro län, men TV-pucken trodde jag gällde landskap, men men Örebroarna ska ju ha sitt namn med i allting!smiley

Richard spelade i lag Nora. Tror nog att det var det sämsta laget, beror INTE på Richard. Richard inledde inte så bra men spelade upp sig under dagen. Andra perioden i andra matchen då började vi känna igen Richard. I tredje matchen fick han ”kötta på” ”Gulhandske”, då började de se riktigt bra ut. Mot GSK var samma 5:a inne på minst 5 mål, inte Richard …. Om detta var de bästa spelarna som vissa lag skickade hur dåliga är då inte …………….

Hugos reflektion om sammandragningen då han har erfarenhet från Värmland: Hugo fick spela med sina Bofors kompisar. Närke blandade alla lagen/spelarna. Det tar tid innan man hittar rätt med nya spelkompisar. Spelet blev bättre och bättre ju flera matcher lagen fick spela ihop. Men Hugo blev inte skraj för det eventuella motståndet som han såg på isen smiley

Enda kille med riktig ”star quality” i de här gängen är Anton Johansson från Kumla, idag spelade han i Hallsbergsdressen. Han är BRA!

Det matcher som vi såg var:

Hallsberg- Nora FFIK 4 – 3

Örebro – Nora FFIK 5 – 2

Nora FFIK – GSK 0 – 8

Richard fick spela högerback, en ovan plats. Kan ha gjort att han såg lite avig ut i spelet i de första matcherna. Kan kanske också förklara den väldigt ovana Indianaren som han presterade i första matchen! Richard hade flera felpass i första matchen än under hela sin tidigare tid som hockeyspelare. Fick också ta en emot en riktig bröstvärmare i första matchen också, inte så vanligt då placeringsförmågan är ett utmärkande drag hos Richard på isen. Richard har en fin blick för spelet, placeringsförmåga, fint skott, tuffhet i närspelet, allt finns där, men måste ut! Börja tuffa till dig grabben, ta för dig!!