Richard har varit i Nora och spelat med Kumla (i morgon är han i Guldsmedshyttan och spelar med Nora!).

Hockey-pappa-Tommy berättar: ”

”Läste på er hemsida om BIK-Säffle ”den matchen glömmer vi och går vidare” kan gälla även matchen Kumla – Nora. Kumla förlorade med 1-2 efter efter ett mycket medelmåttigt spel av Kumla. Å andra sidan hade Nora tydligen med sig sex 98:or av 10 spelare och det visade sig vara stora killar – åtminstone jämfört med ”Gulhandske” och några till inom Kumla.

Även Richard gjorde visst ett blekt intryck med en del missar som han normalt inte gör. Jag tror att Richard saknade sin ”vanliga” backkompis Edwin vilket gjorde att Richard skulle räcka till så mycket mer än vad han brukar göra. Dessutom satt väl nattens rysarmatch kvar i benen och huvudet på Richard. smiley

Ska bli intressant och få höra hur Richard klarar sig i morgon eftersom hela ”hans” lag är nyhopsatt och han inte vet hur hans backkompisar fungerar och inte heller vilka kedjespelare som är bra att ta emot passningar. Måste bli en intressant erfarenhet för Richard.

Det gladde Richard att han får publik från Karlskoga i morgon och själv ser jag fram emot att få ta del av Evas och morfars intryck av hur sonen spelar. smiley

Ha en trevlig dag i Hytta´n i morgon och många hälsningar till er båda.”

Tydligen är det flera lag som har problem med JVM-matchen i natt! smiley