I lördags var vi i Hallsberg och såg Hallsberg/Kumla kombinationen möta Örebro. Hallsberg/Kumla är Hallsbergs -98:or förstärkt med 5 killar från Kumlas P-99-lag. Oftast första femma (med gulhandske och Richard bl a). De spelar i Närkes 98-serie. Jag har svårt att bedöma om de var bra eller dåliga då jag inte sett laget förut men det var en hyfsat bra match som böljade fram och tillbaka. Slutresultat 4 – 4.

Men … Hallsberg är nog det mest oorganiserade laget jag sett! smileyCoachningen var under all kritik, eller kanske man kan säga, helt obefintlig! När jag precis sagt till Pelle att Hallsberg verkade ha stora problem bara med att byta spelare så fick de en 2 minutare för sex man på plan. Richard fick ta det lagstraffet. Men det gjorde inte så mycket för då passade hans kompisar från Kumla på att göra mål! Kumlalinan, de fick spela ihop de fem, var bäst, tekniskt, spelmässigt och organisatoriskt. smileyEnda kruxet blir ju storleken, t ex Emil ”Gulhandske” är ju född på nyårsafton 1999 och han möter nr 11 i Örebro som ser ut att vara född Nyårsdagen 1997 (Zdeno Chara mot … ja vem som helst).

Kumlakedjan gjorde 2 mål och släppte in ett. Hade de fått någon speltid alls under Örebros dubbelutvisning hade de nog gjort ett par till. Men den dubbelutvisningen slarvades bort på dåliga byten, stress och egna icingpuckar. smiley

Notera att Kumla-killarna har svarta hjälmaroch Hallsberg blåa. Mycket bra ide tyckte morfar som ibland har lite svårt att veta vem som är vem smiley

I Hallsbergs utvisningsbås har dörrvakten en mösa det står ”Humor” på. Slump eller….